11 de març de 2017

HIGHLANDS

Ens despertem a Falkirk sota la persistent pluja i després d'omplir bé la panxa, ens posem en marxa cap al nord. A la porta de l'hotel abans de sortir.


De viatge. 

Deixem enrere Stirling i els William Wallace Monument (que en principi deixarem per la tornada, encara que al final no els podrem visitar). 


Per ficar-nos de plè a les carreteres de les highlands: estretes, mullades, sense voral, i força perilloses més encara en les condicions meteorològiques d'aquesta època. De fet hem vist un camió volcat a la carretera de pujada a Glencoe.


La boira i la pluja ens acompanyen tot el matí i anem fent carretera mentre la tropa dorm.
A unes quantes milles de Glencoe, arribem a la zona coneguda com The Meeting of the Three Waters, una successió de cascades que baixen directament de les Three Sisters i que estan a tocar de la carretera.


Farem una parada llarga per estirar les cames i gaudir de la quantitat d'aigua que deixen caure.


Un mirador plè de candaus d'amor....


Seguim endavant fins arribar a l'ermita de St. John, molt propera a Glencoe i on hi ha una església i un cementiri molt bonics i que ens serveixen per explicar una mica d'història als nens.


Obrint la porta del recinte.Porta.


Detall de les làpides.


Panoràmica amb el llac.


Ja som aprop de Fort William i del nostre allotjament a Corpach, però abans farem una petita excursió a la zona de Glen Nevis per aprofitar que la meteorologia està millorant i tenim ganes d'explorar la zona. Les Steall Falls ens esperen!!!