12 de març de 2017

LOCH NESS

L'indret més conegut d'Escòcia i potser un dels llocs més misteriosos de tot el món és el Llac Ness, sobretot per la llegenda que l'envolta i que parla d'una criatura gegant, monstruosa i de difícil veure que viu a les seves profunditats. Preferim creure que es tracta d'un animal poruc que s'amaga de mirades curioses i que potser treu el cap per saludar-nos.


Ens dirigim cap a Fort Augustus i d'allà  cap a l'Urquhart Castle on farem la primera parada del dia per visitar les runes del castell.Catapulta.El dia és radiant tot i la boira que cobreix l'extrem del llac.Vistes des de l'interior.


Gaudim del castell amb poca gent al voltant tot i que a vegades sembla que noaltres som més dels que en realitat som. És cosa de màgia.Amunt.Però sense escalar.


Descobrint els guerres del castell.Una altra visió del castell.


Baixem a la platja per veure si la Nessie es deixa veure, però res.


L'Iván s'ha posat a cridar-la per ensenyar-li la seva samarreta de l'Arlo (braquiosarure de la pel.lícula "Elviaje de Arlo"). Hem vist unes onades sospitoses i potser una cua??


Sortint del castell.


Un cop visitat el castell ens hem apropat a Drumnadrochit a visitar el Loch Ness Visitor Centre.


Allí guarden tresors com aquest vestit per summergir-se.


També ens expliquen moltes coses al voltant del llac i la seva llegenda.


Però ningú acaba per tancar definitivament el debat. Sembla que les evidències van a fer guanyar els qui pensen que no existeix cap monstre, però qui vol creure hi creu.